Careerjet





Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Shop and Save .gr

Από: http://www.shopnsave.gr/menu.php?menu_id=13

Προφίλ
logo_shopnsave.gif
Το ShopnSave.gr σας δίνει εύκολα και γρήγορα τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις τιμές συγκεκριμένων προϊόντων-δειγματοληπτικά - των Super Markets από το σπίτι σας! Αυτή τη στιγμή, τα Super Markets που μπορείτε να συγκρίνετε είναι τα ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, My Market, Carrefour, και Βερόπουλος.
Σε κάθε κατηγορία προϊόντος εμφανίζονται αυτόματα οι οικονομικότερες τιμές στα είδη της κατηγορίας αυτής. Αν θέλετε όμως μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένο Supermarket για να δείτε τις τιμές μόνο από αυτό το Supermarket καθώς και την απόκλισή τους από τον μέσο όρο τιμών της υπόλοιπης αγοράς! Παράλληλα, τόσο στο πρωτοσέλιδο, όσο και στις εσωτερικές σελίδες κάποιας κατηγορίας, θα βλέπετε με μια ματιά σε ποιά προϊόντα εξοικονομείτε τα περισσότερα χρήματα τόσο σε ποσοστό επί τοις εκατό όσο και σε απόλυτο χρηματικό ποσό.
Μην ξεχνάτε επίσης, να επισκέπτεστε την κατηγορία "Προσφορές" όπου και εκεί βλέπετε σε καθημερινή βάση τις σημαντικότερες προσφορές της ημέρας. Οι προσφορές αυτές ανακαλύπτονται από τους κατασκόπους του ShopnSave.gr χωρίς δελτία τύπου και διαφημιστικά φυλλάδια από τα Supermarkets.
HomeTests A.E.
Η επιχείρησή μας ξεκίνησε το Μάρτιο του 1985, με την επωνυμία Ερμής Ταχυδρομικές Παραγγελίες. Σήμερα εμπορευόμαστε με την ονομασία Supershop http://www.supershop.gr/ Eισάγουμε προϊόντα, (τα οποία αφορούν το σπίτι και όλη την οικογένεια), από όλο τον κόσμο, κυρίως από Γερμανία, τα οποία πουλάμε μέσω καταλόγων (εσώκλειστα δείγματα), (και του Διαδικτύου), τους οποίους αποστέλλουμε ταχυδρομικώς στους πελάτες μας, κάθε δύο μήνες. Από το 2004 ξεκινήσαμε ένα νέο τμήμα (Λουλούδια από την Ολλανδία). Εισάγουμε και πουλάμε φυτά, σπόρους και βολβούς από Ολλανδία, Βέλγιο και Αγγλία. www.Superflowers.gr. Πωλήσεις μέσω καταλόγων Superflowers – Λουλούδια από τηνΟλλανδία. Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία πωλήσεων προϊόντων στην Ελλάδα μέσω καταλόγων, τους οποίους σχεδιάζουμε και εκδίδουμε και αποστέλλουμε ταχυδρομικώςστους πελάτες μας.
• Κατάλογος Supershop: εκδίδουμε κάθε 2 μήνες και αποστέλλουμε ταχυδρομικώς σε 296.933 πελάτες (data base), όλοι οικογένειες, 74% μεσαίου ή χαμηλού εισοδήματος. (δείγματα εσώκλειστα). (Ανάλυση αριθμού πελατών ανά περιοχή σας προσφέρουμε, εάν ζητήσετε).
• Κατάλογος Superflowers (Λουλούδια από την Ολλανδία): εκδίδουμε 2 φορές το χρόνο, και αποστέλλουμε Ταχ/κώς σε 52.000 πελάτες (data base) (δείγματα εσώκλειστα. Οι πελάτες αυτοί συμπεριλαμβάνονται στους 296.933 του Supershop)
• 16 σέλιδα ένθετα (3.000.000) στον τύπο. Έχουμε δικό μας σύστημα Fulfillment παραγγελιών. (Λήψη παραγγελιών-Τιμολόγηση και συσκευασία). Αποστολή παραγγελιών γίνεται κυρίως από την εταιρία Πόρτα-Πόρτα. Όλες μας οι πωλήσεις είναι τοις μετρητοίς. Προσωπικό 32 άτομα. Επιπλέον έχουμε τέσσερα καταστήματα, δύο στη Αθήνα, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στο Πειραιά.
Συστάσεις: Μεγάλη λίστα προμηθευτών στο εξωτερικό εάν το επιθυμείτε. Στην Ελλάδα έχουμε το τυπογραφείο Χαϊδεμένος Α.Ε.Β.Ε τηλ. 210 99 40 944 εταιρία Πόρτα-Πόρτα και ΕΛΤΑ, είμαστε από τους μεγαλύτερους πελάτες για 25 χρόνια. Συνεργαζόμαστε, με μεγάλο όγκο διαφημίσεων, με όλες τις Κυριακάτικες Εφημερίδες (Ελευθεροτυπία, Έθνος,Καθημερινή, Βήμα, Επενδυτής) και όλα τα εβδομαδιαία τηλεοπτικά περιοδικά ( 7 Μέρες TV, Τηλεθεατής, Τηλέραμα, ΤV Ζάπινγκ)
Για την Hometests A.E.
Δημήτρης Παναγιώτου (Γ. Διευθυντής-Πρόεδρος)
Τηλ. 30 210 33 17 444 -Φαξ 30 210 33 17 125
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

www.hellinika.gr

www.hellinika.gr
Ηλεκτρονικός Ψηφιακός Κατάλογος

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Τελευταίες 7 ημέρες