Careerjet





Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Εθνική Ελλάδος, ελάτε να αλλάξουμε... 3ον

Εθνική Ελλάδος


 Εμείς και εσείς, τι κάνουμε ώστε να γίνει καλύτερη η ζωή στην χώρα; Βάζουμε δράση ή μεμψιμοιρούμε;
   Τα ίδια και τα ίδια ή ενεργοί πολίτες; Να δουλεύει το μυαλό προς θετική κατεύθυνση. Τι οφείλουμε να κάνουμε; Στροφή λοιπόν στην παραγωγή.
   Εάν δεν έχουμε όλοι χωράφια, εργαστήρια ή παραγωγικές διαδικασίες, έχουμε όλοι λίγο ή πολύ μυαλό. Ελάτε να συζητήσουμε λοιπόν τις ιδέες μας, να τις αναπτύξουμε, να τις εξελίξουμε και να προκαλέσουμε την κερδοφορία. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
   Νέες καλλιέργειες, πολυδύναμες και νέες εφαρμογές καινοτομίας, να φέρουν την πολυπόθητη ανάπτυξη στην χώρα. Το dna των κατοίκων της ευλογημένης και Ευρωπαϊκής εσχατιάς, μπορεί να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να βγάλει την χώρα από την οικονομική δίνη και να την οδηγήσει στην κοινωνική γαλήνη.
   Ενωμένοι και σίγουρα αποφασισμένοι στον αγώνα τον καλό. Ελάτε να βρούμε κανάλια επικοινωνίας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πίεση προς εργασία σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Πίεση προς την εφαρμογή των νόμων τόσο για τα καθήκοντα, όσο και για τα δικαιώματα. Πίεση προς την δίκαιη κατανομή του πλούτου. Υγεία, Παιδεία και Ψυχαγωγία το τρίπτυχο προσφοράς προς τον λαό ώστε να οδηγούμεθα σε ποιοτικότερη, ανθρώπινη υποδομή.
Ελάτε να επηρεάσουμε με θετικούς προβληματισμούς ο ένας τον άλλον και … επιτέλους να αρχίσουμε, έχουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση.  
Θετικά και σίγουρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

www.hellinika.gr

www.hellinika.gr
Ηλεκτρονικός Ψηφιακός Κατάλογος

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Τελευταίες 7 ημέρες