Careerjet





Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Πρώτα ο Άνθρωπος, ως Προσωπικότητα.

Καθημερινά συμβαίνουν γεγονότα που μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα. Οι περισσότεροι Έλληνες, έχουμε παράπονα για τους κρατούντες στην χώρα, αλλά και προς τους εκλεγμένους διαχειριστές της εξουσίας. Ελάτε λοιπόν να αναρωτηθούμε:

Τι θα έπρεπε να κάνει ο Κάθε Έλληνας για την Πατρίδα του;

Δεν θέλει και πολύ να συμφωνήσουμε το απλό, ότι για να απολαύσουμε τα δικαιώματα μας, πρέπει να εκπληρώσουμε τα καθήκοντα μας.

Πρώτα ο Άνθρωπος, σε μία Ελλάδα Ισχυρή και Ευημερούσα.


Όλοι και Όλα Είναι μια Ποικιλία Προκλήσεων.
Εσείς κι Εμείς Καλούμαστε να Δώσουμε τα Χέρια Συνεργασίας και να Μεθοδεύσουμε Εφικτές Λύσεις. Η Πολυχρωμία Γνώσεων και Απόψεων είναι Απαραίτητες, πλην όμως η Θέση Πρέπει να Είναι Μία.
"Πρώτα ο Άνθρωπος, ως Προσωπικότητα".
Με Διεισδυτική Ματιά, είναι Βέβαιον Ότι θα βρεθεί το Σημείο Εκκίνησης. Είναι Βασικό να Συμφωνηθεί από Πού Αρχίζουμε την Νέα Πορεία και Πού Αξίζουμε να Φθάσουμε, ωστόσο Αξίζει να Σημειωθεί πώς η Πορεία είναι Αέναη.

Σήμερα διαπιστώνεται, πως η Εκμετάλλευση του Ανθρώπου από τον άνθρωπο και το διαρκές κυνήγι του απύθμενου κέρδους, είναι τα δύο κακά στην βάση, κάθε μικρής ή μεγάλης κοινωνίας. Παν μέτρον άριστο, είναι η χρυσή τομή και βεβαίως πραγματικά πλούσιος είναι ο ευτυχισμένος με όσα έχει για να πορευτεί άνετα. Πιστεύουμε πως είμαστε στον Κόσμο για να προσφέρουμε στην πρόοδο του Ανθρωπίνου γένους. Ήρθαμε στο κόσμο γυμνοί και γυμνοί θα εγκαταλείψουμε. Ο οικονομικός σχεδιασμός μας, πρέπει να είναι ως υποστήριξη για το ταξίδι των Αρετών και η Καλύτερη προίκα στα παιδιά μας θα είναι η Ισχυρή και Ευημερούσα Ελλάδα.

Ιωάννης ο Φίλος

Νοέμβριος 2019


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

www.hellinika.gr

www.hellinika.gr
Ηλεκτρονικός Ψηφιακός Κατάλογος

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Τελευταίες 7 ημέρες